Apple «зливає» приватні фото, як їх покарали

0
0
Apple «зливає» приватні фото, як їх покарали
Конфіденційність – це те, що Apple зберігає. Принаймні, сама компанія декларує невпинну турботу по збереженню приватності. Але найбільша компанія не застрахована від недбайливих і надмірно цікавих співробітників. Витівки працівників, іноді, дорого їй обходяться.

Пише ІА Діалоги.

Apple виплатила багатомільйонну компенсацію жінці з Орегона після того, як фахівці з ремонту iPhone завантажили в Інтернет відверті зображення і відео зі смартфона, який вона віднесла в ремонт. Сама історія почалася ще в 2016 році, але крапку в ній поставили ​​тільки зараз. Через поломку молода жінка змушена була віднести в сервісний центр свій iPhone. Але перед цим вона не стала видаляти особисті фото і відео, через забудькуватість або наївно вважаючи, що її особистий архів нікого не зацікавить.

Через кілька днів вона пошкодувала про це. Свої фото і відео відвертого характеру вона виявила в мережі, а потрапили вони туди завдяки цікавим співробітникам сервісної майстерні. Причому спритні хлопці виклали зображення на сторінці дівчини в соціальній мережі Facebook, ніби це сама вона захотіла сумнівної слави.

Зазнавши «сильного емоційного потрясіння», дівчина відправила позов до суду з вимогою виплатити їй компенсацію за розголошення конфіденційної інформації. Провівши розслідування, Apple визнала факт вторгнення в особисте життя і розголошення приватної інформації. Щоб врегулювати спір, концерн з Купертіно виплатив багатомільйонну компенсацію дівчині, точна сума якої не розголошується. Зараз молода жінка, напевно, вже не шкодує про минуле і відчуває емоційне потрясіння від отриманого багатства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні