Чоловік розстріляв подружжя з дитиною через гроші: подробиці

2
-3
Чоловік розстріляв подружжя з дитиною через гроші: подробиці
Чоловіка, який розстріляв подружжя на Житомирщині, затримали. Постріли пролунали вночі у селі Грубському. Стріляли з автомата Калашникова по хаті, де жила родина з донькою. 46-річний чоловік загинув на місці, за життя його 39-річної дружини нині борються лікарі. 12-річна донька, яка спала в іншій кімнаті, лише дивом не постраждала.

Інформує ТСН.

Хата, в якій розстріляли подружжя, стоїть на околиці села. У будинку зараз згорьовані родичі. Вже відомо, що в людей почали стріляти з вулиці, з вікна, коли вони лягли спати.12-річна донька подружжя в цей час була в іншій кімнаті і спати ще не лягла.

"Вона не спала, каже я два рази почула вистріли. То вона бідна і не знала, що вже не має батька", - кажуть родичі родини.

Саме дівчинка і викликала швидку та поліцію. Зловмисник до їхнього приїзду вже втік. Чоловіку медики допомогти не змогли, від поранень він помер на місці. Жінку госпіталізували, вона у вкрай тяжкому стані.

"З множинними проникними вогнепальними пораненнями черевної порожнини, з травматичним переломом тазової кістки. Органи тазу і черевної порожнини – роздроблені, були пошматовані. Важко визначити кількість поранень", - каже заступниця головного лікаря Коростишівської лікарні Олена Гайсюк.

Слідчі тим часом встановили, що подружжя розстріляли з автомата Калашникова.

"На місці події слідчі вилучили ряд речових доказів, у тому числі гільзи калібром 5,45", - каже начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

У селі про загиблих кажуть лише хороше, вони були роботящі і непитущі. Виховували двох доньок, старша вже вчиться у ВНЗ і живе окремо. 39-річна мати доглядала за господарством. Її 46-річний чоловік - колишній лісник, останнім часом працював за кордоном.

Єдине, кажуть сусіди, чули, що чоловік напозичав грошей, можливо тому і їздив на заробітки, аби віддати борг.

"Горе страшне. Тиша вночі, тут ніде нікого не видно, а тут таке сталось", - каже сусідка родини Валентина Осолінська.

Вже надвечір у поліції повідомили, що стрілка затримали. Йому 59 років, він мешканець сусіднього села. Версія боргу підтвердилася.

"Злочин він вчинив, у зв'язку з тим що у загиблого був борг у 23 тисячі доларів США. Вилучено мотоцикл, на якому він пересувався, автоматичну зброю, а також 2 гранати РГД 5", - каже начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

За навмисне вбивство підозрюваному загрожує до 15 років ув'язнення. Чоловіка затримали, запобіжний захід
йому обиратимуть завтра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шооо, лише до 15років?!!! Ви так бандитів плодите!!!
Відповісти
І що , мертвий боржник поверне гроші?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні