«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ольга Кобахідзе

1
6
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ольга Кобахідзе
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ольга Кобахідзе.

Певно, у Луцьку немає такої людини, яка не чула про Ольгу Кобахідзе. Якщо, все-таки, хтось не чув, то ми це швидко виправимо!

Ольга Кобахідзе (@olya) - успішна модель, відома Інстаграм-блогерка та дружина грузинського футболіста Олександра Кобахідзе.

За особистим блогом красуні стежить майже 85 тисяч підписників. У «Інстаграмі» вона ділиться власними думками, секретами материнства, атмосферними фото та численними подорожами.

Зруйнувати стереотипи

Ольга почала займатись моделінгом у 16 років. Брала участь у конкурсі «Міс Україна» 2008, потрапила у фінал та була в шестірці найгарніших дівчат України!

«Я вдячна життю за ті емоції, віру в себе та казку», - розповіла красуня в одному з інтерв‘ю.



Ользі дістались не тільки яскраві зовнішні дані, а і розум. За освітою вона лінгвіст та перекладач. Вона постійно займається саморозвитком, володіє декількома мовами, які їй легко даються у зв‘язку з професією. Половину життя вона присвятила переїздам з однієї країни в іншу, розмовляє арабською, англійською та грузинською мовами.

Життєвий шлях красуні дуже тернистий та яскравий. Її приклад доводить, що все залежить лише від нас самих, головне - бути цілеспрямованим та відданим своїй мрії.

Материнство та щасливий шлюб

Зайшовши на блог Олі, Ви побачите численні щирі фото з її коханим чоловіком Олександром, з яким вони проживають у Грузії.

Ольга радіє кожному дню проведеному з чоловіком. Подружжя доповнює один одного. Ольга - розумна та зважена, Олександр - емоційний та запальний.



Вони насолоджуються батьківством та вкладають дуже багато часу та зусиль у виховання донечки, яка, до речі, знає дві мови. Вона розмовляє грузинською та українською. Від батьків отримала найкращі якості: слов‘янську зовнішність та грузинський запал.

31 грудня 2020 року щасливі батьки поділились чудовою новиною - вони чекають на другу дитинку! Зараз матуся уже на 39 тижні.

Відьма

Ольга Кобахідзе - засновниця проекту «Відьма». Поштовхом до такого кроку стало бажання ділитись добром та власним життєвим досвідом з іншими жінками.



Для проекту вона створила закриту Інстаграм-сторінку, куди приходять дівчата, які дійсно бажають позитивних трансформацій.

Ольга постійно чує слова вдячності, читає хороші відгуки та історії позитивних змін її учениць, що не може не мотивувати рости над собою.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пишете вже шо небуть, аби шось було.
"Певно, у Луцьку немає такої людини, яка не чула про Ольгу Кобахідзе", а може напишіть: "мало хто чув...." Так точно буде правильніше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні