Збірна України нервує перед початком ЄВРО

0
0
Збірна України нервує перед початком ЄВРО
Захисник збірної України Олександр Караваєв розповів про адаптацію команди до Бухареста, де національна команда базуватиметься під час Євро-2020.

Пише 24 канал.

"Газон на нашій тренувальній базі в Бухаресті – у відмінному стані. Такий видатний, компактний стадіон. Все що потрібно для того, щоб добре і якісно підготуватися до матчів – є.

Швидко долетіли до Румунії, майже відразу поїхали в готель відпочивати. Нам дали час відновитися після переїзду. Вже була невелика теорія, потихеньку розбираємо суперника і готуємося до найближчого матчу. Всі думки вже про майбутню гру.

Є легке хвилювання, тому що вже скоро офіційні ігри. Відчувається відповідальність, хочеться, щоб вся команда себе проявила і показала максимум своїх можливостей", – поділився Караваєв в коментарі офіційному YouTube-каналу УАФ.

Нагадаємо, упродовж групового етапу Євро-2020 збірна України базуватиметься в Бухаресті, однак турнір розпочне в Амстердамі матчем проти Нідерландів (13 червня).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні