Сенсація! В Михайла Поплавського роман з Аліною Гросу? ВІДЕО

0
-14
Сенсація! В Михайла Поплавського роман з Аліною Гросу? ВІДЕО
Співаючий ректор представив романтичне відео на нову пісню А ми з тобою любовники, в якому вирушив на фантастичну планету.

Пише Корреспондент.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський випустив кліп на нову пісню А ми з тобою любовники. Презентацію провели в стінах навчального закладу.

У новому відео співаючий ректор постав в образі героя-коханця, який із двома чарівними супутницями вирушає на фантастичну планету. Там між героями зароджується прекрасне почуття, символом якого є яскрава квітка.

Фатальних красунь у кліпі зіграли Анастасія Захандревич і Аліна Гросу.

"Любов наповнює добром наші душі. Це велика сила, яка дана не кожному. Якщо говорити відверто, то головний герой - це і є Михайло Поплавський - справжній, щирий, відкритий. Він дуже близький мені. Адже любов править світом, а любовники - від слова "любити". Це велике почуття, яке наповнює життя змістом", - відзначив Поплавський.

Режисером ролика є Олена Вінярська, а за розкішні костюми головного героя відповідав телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний.



За задумом Вінярської, щоб поєднати образ героя кліпу з помаранчевою квіткою любові, розробили унікальну чоловічу дорогоцінну прикрасу - брошку Дві квітки із золота і срібла з дорогоцінними каменями, які видобувають в Україні.

Кліп знімали з використанням сучасних технологій LED-cube, VR, Unreal Engine 4, tracking systems і 3D-графіки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні