Спецоперація ДСНС: 13 рятувальників тягли з ями корову. ВІДЕО

0
-6
Спецоперація ДСНС: 13 рятувальників тягли з ями корову. ВІДЕО
Рятувальники ДСНС прийшли на допомогу корові, яка провалилася в глибоку яму і не могла звідти вибратися самостійно. Щоб дістати парнокопитне, довелося задіяти 13 чоловіків, оскільки тварина важить близько 400 кг.

Фото і відео порятунку опублікувала пресслужба ДСНС.



НП сталася 9 червня о 15:42 у Кривому Розі. До чергового відділення ДСНС надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що у триметрову яму провалилась корова і не може вибратися самостійно.

Прибувши на місце події, співробітники ДСНС разом з місцевими жителями, аби дістатися до тварини, за допомогою лопат взялися робити підкоп під корову.



"Співробітники Служби порятунку разом з місцевими жителями за допомогою лопат зробили підкоп під корову і звільнили частково з прірви. Далі фахівці ДСНС за допомогою механічної лебідки, пожежного рукава і рятувальної мотузки дістали корову вагою 400 кг з ями і передали 76-річному власнику", - йдеться в повідомленні.

До рятувальних робіт було залучено 13 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні