Для вакцинованих людей носіння масок відмінять

0
7
Для вакцинованих людей носіння масок відмінять
Міністерство охорони здоров'я планує скасувати в країні носіння масок для вакцинованих людей. Про це повідомив президент Бразилії Жаір Болсонару.

Про це повідомляє Reuters.

Болсонару зазначив, карантин повинен застосовуватися для інфікованих людей. Ті ж, хто перехворів на коронавірус або отримав імунітет через вакцинацію, зможуть зняти маски.

Міністр охорони здоров'я Марсело Кейрога підтвердив, що Болсонару попросив його внести поправки щодо використання масок у країні.

Вакцинація, щоправда, в країні просувається досить повільно - 23,6% населення Бразилії отримали першу дозу вакцини і тільки 10,2% були повністю вакциновані двома дозами.

Чи причетний до такої ситуації Болсонару, намагається з'ясувати Сенат - у країні триває розслідування. Президента звинувачують у несерйозному ставленні до загрози коронавірусу і не достатній кількості заходів для боротьби з хворобою.

Раніше у Бразилії пройшли акції протесту з вимогами відставки президента і доступності вакцин від коронавірусу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні