Пенсія по-українськи: 73-річна бабуся продала наркотиків майже на 660 тис грн. ФОТО

0
-5
Пенсія по-українськи: 73-річна бабуся продала наркотиків майже на 660 тис грн. ФОТО
Дві бабусі віком 73 та 72 років торгували наркотиками у Лубнах Полтавської області. Розповсюджували їх поміж місцевих наркозалежних.

Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Полтавської області.

Заснувала тіньовий бізнес старша з пенсіонерок. Вона продавала наркотики місцевим. Її спільниця активно допомагала збувати зілля, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Удома в жінок виявили пакетики з наркотичними речовинами й пігулками, гроші, мобільні телефони, банківські картки тощо. Вилучене направили на експертне дослідження.



"За період своєї злочинної діяльності 73-річна жінка відкрила рахунок в одному з банків, сума на якому сягала майже 660 тисяч гривень. Ці кошти отримала в результаті збуту наркотичних і психотропних речовин" - повідомив начальник Лубенського районного відділу поліції Дмитро Майборода.



Фігурантку затримали. Її звинувачують у злочинах за чотирма статтями. На час досудового розслідування жінці обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Її спільниці також повідомили про підозри за двома статтями. Обом загрожує до 12 років за ґратами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні