Які смартфони не варто купувати

2
0
Які смартфони не варто купувати
Ще рік тому покупка смартфона з 2/32 гігабайтами пам’яті на борту вважалася цілком розумним дією. Але час не стоїть на місці, додатки обростають функціональністю, займають все більше місця.

Пише GSM.

Це, здається, розуміють всі, окрім деяких виробників, наполегливо клепаючих смартфони з одним гігабайтом оперативної пам’яті і 16 гігабайтами постійної. При цьому коштують вони стільки ж, скільки і моделі з двома гігабайтами оперативної пам’яті, а часом і дорожче. Але брати не можна вже ні ті, ні інші.

Який же смартфон купити, щоб він працював без проблем? У мобільному пристрої має бути мінімум чотири гігабайти оперативної пам’яті і від 32 гігабайт постійної – якщо, звичайно, ви не збираєтеся викинути девайс через півроку.

Чого ще не повинно бути в сучасному смартфоні?

Порта microUSB. Шукайте пристрій з USB-C. Вони вже є, їх багато, і вони стають все більш доступними.

Намагайтеся уникати апаратів з підвищеним розширенням на кшталт QuadHD. Так, картинка буде чіткіше, але в більшості випадків це нікому не потрібно (а на яскравому сонці з заляпаним пальцями склом ніяких переваг не буде видно точно). FullHD + або просто HD + цілком достатньо.



Маленький акумулятор – великі проблеми. Якщо ємність батареї нижче 3500-4000 мАг – в покупці відмовити. Інакше життя перетвориться на вічний пошук розетки.

Не варто звертати увагу на нібито “чистий” Android Go – полегшену версію операційки від Google. Звичайно, сама вона працює плавно навіть на слабких девайсах, але є два “але”:

По-перше, і ставлять її тільки на слабкі девайси,
по-друге, будь-який мало-мальськи вимогливий до ресурсів додаток буде працювати так, що апарат захочеться скоріше викинути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не пробували менш вимогливі додатки "клепати"?
Відповісти
Тоді буде довше і дорожче, ніж у конкурентів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні