«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ірина Дищаковська

1
-2
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ірина Дищаковська
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ірина Дищаковська.

Ірина Дищаковська (@iradi__) – відома луцька блогерка та бізнесвумен. За її Інстаграм-блогом стежать майже 26 тисяч людей.

Ірина - це та людина, яка справляється з усім. ЇЇ сміливо можна назвати успішною бізнесвумен, неординарною блогеркою, люблячою мамою та хорошою дружиною.

Любов до краси

Блогерка має економічну освіту. Здавалось би, їй пряма дорога у банк чи офіс. Але життя Ірини змінилось у кардинально іншу сторону і виною у всьому – улюблене хобі. Блогерка не уявляє свого життя без б’юті сфери. Саме з цієї причини вона стала власницею салону краси та багатьох успішних проектів. Краса у будь якому вигляді – це основна тема, яку пропагує Ірина у своєму блозі.



Як зародився блог

Сторінці Ірини вже більше 10 років, вона була видалена певний час, але коли Ірина почала займатись макіяжем, сторінка використовувалась як робоча. А повноцінно вести блог красуня почала у 2013 році. Наразі сторінка Ірини – це особистий лайфстайл блог матусі та сучасної жінки, який не має відношення до макіяжу.



Пік ведення блогу - народження маленького Степана, синочка Ірини. Блогерка пише цікаві та змістовні пости, які наповнені мудрістю та досвідом. Цікаво, що у одному з інтерв’ю блогерка сказала, що переросла цей період і направляє усі свої сили на розвиток проектів. Але спостерігаючи за блогом, не можна скзати, що зараз він на другому плані.Зараз Ірина знаходиться в очікуванні другої дитинки, чому безмежно рада. Вона старається насолоджуватись кожним моментом вагітності.



Кілька років тому Ірина зізналась, що дуже болісно реагувала на неприємні повідомлення та негатив і закривалась у собі. Наразі вона пережила цей етап та вважає, що їй нецікаво витрачати свій час на людей, які випромінюють агресію.

Допомога тим, хто найбільше потребує

Ірина займається не тільки бізнесом та блогом. Свої ресурси вона направляє і на благодійність. Тематика, яка їй здається близькою – це діти. У майбутньому вона планує допомагати літнім людям та жінкам.



Ставити себе на перше місце

Ірина Дищаковська обожнює доглядати за собою. Найбільше уваги вона приділяє волоссю та обличчю. Вона вважає, що якщо у людини є можливість витрачати на себе, то це обов’язково потрібно робити.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Качанівська колонія топ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні