--> «Бельгія - Окупанти», або з ким гратиме Росія. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Бельгія - Окупанти», або з ким гратиме Росія. ФОТО

3
1
«Бельгія - Окупанти», або з ким гратиме Росія. ФОТО
На одній з вивісок трансляцій матчів Євро-2020 Росія стала «окупантом».

Про казус Волинь24 повідомили очевидці.

Під час анонсу матчу Росії з Бельгією на одному з бордів, назву Росії замінили «окупантами». В той час, як назву України написали великими літерами і з синьо-жоовтим прапорцем.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вам же українцям чітко дали зрозуміти, що зі своїм уставом до чужого монастиря непертися. В себе в середині країни, хоч голі ходіть, трахайтесь один з одним в дупу, та пишіть, що забажаєте: "Слава героям" чи "Героям слава", "Слава Україні" або "Україні слава" і т.д. А ось прибули у цивілізований світ - будете робити там, як скаже Європа, а не тупі "янки" з США.
Відповісти
Корчиш дурня чи вата?
Відповісти
А просто воно хоче турпоїздку в теплушці за маршрутом Луцьк-Солехард. Чомусь все совкодрочерство вважає, що повернись зараз сирисири, то вони були б вертухаями, а не зеками. А напис - правильний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні