Волинська поліція викрила незаконний перехід осіб через держкордон. ФОТО

0
-11
Волинська поліція викрила незаконний перехід осіб через держкордон. ФОТО
Сьогодні в Ковельському районі відбувається 8 обшуків через відкрите кримінальне провадження за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Обшуки проводять ковельські правоохоронці разом з працівниками Луцького прикордонного загону та під процесуальним керівництвом Ковельської окружної прокуратури.

Поліцейські встановили, що група місцевих мешканців налагодила незаконне переправлення завербованих осіб через державний кордон. Цих людей вони споряджали сигаретами та човнами переправляли через Західний Буг у сусідню державу. Там сигарети реалізовували і отримували незаконні прибутки у великих розмірах.

Сьогодні під час обшуків виявили та вилучили мобільні термінали, радіокеруючі літаки з приладдям, біноклі, тепловізори, радіостанції, надувні човни та жилети для плавання, рушниці та патрони. Також вилучено і належні їм транспортні засоби, які поміщені на арештмайданчик. На все вилучене майно буде накладено арешт.

Щодо порушників вирішуватиметься питання про оголошення їм підозр за ознаками кримінального правопорушення. За вчинення такого злочину настає позбавленням волі на строк від п'яти до семи років.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні