«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Аліна Іванова

0
-12
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Аліна Іванова
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Аліна Іванова.

Аліна Іванова (@ivanova_aln) - відома луцька блогерка, тренерка, професійна спортсменка та реабілітологиня. За блогом красуні стежать 22,2 тисячі підписників.



Різносторонній розвиток та постійна робота над собою дали свої плоди. Аліна має ідеальне тіло, правильно харчується та допомагає іншим людям стати «на шлях істинний».

В здоровому тілі здоровий дух

Блогерка не завжди була у такій формі. У попередніх інтерв‘ю вона зізнавалась, що мала зайву вагу, могла з‘їсти майонез, Мівіну чи ковбасу. У віці 18 років вона зрозуміла, що так продовжуватись не може, почала тренуватись «з нуля» і стала справжнім фахівцем. Цією історією Аліна мотивує своїх підопічних, а для більшого ефекту показує свої фото «до».



На своїй сторінці спортсменка часто піднімає теми комплексів та переживань. А у коментарях під дописами підписники часто спілкуються з Аліною та слухають цікаві історії з життя та корисні поради.

Любов, яка мотивує

Найбільшим прикладом та підтримкою Аліни слугує її чоловік. Для неї - це та людина, яка постійно працює, виступає, тренується, а отже і не дає регресувати.

Для кожної пари важливо мати щось спільне, для цих двох - це зал.
Нещодавно подружжя дізналось, що скоро на світ з‘явиться їхня дитинка.



Закохані уже планували вагітність, хоча не думали, що це станеться так швидко.

Майбутні батьки зараз на 7 небі від щастя і уже не можуть дочекатись появи малюка на світ.

Блог Аліни - справжнє джерело корисної інформації. Тут Ви дізнаєтесь, що потрібно їсти, щоб бути струнким та здоровим, як боротися з висипаннями, спостерігатимете за спортивними буднями красуні та численними подорожами. Також цієї весни блогерка створила власний онлайн-магазин, де продає спортивний одяг.



«Всі розуміють, як важливо гарно виглядати не тільки в буденності, а й на тренуваннях, вдома, на прогулянці, з дітьми та в подорожах.

Саме тому виникла ідея займатися продажем гарних, зручних та спортивних костюмів для жіночої половини», - пише Аліна на своїй сторінці.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні