Чому в Україні може піднятися ціна на газ: причини

3
-3
Чому в Україні може піднятися ціна на газ: причини
Радниця міністра з енергетики Лана Зеркаль розповідає, що Росія створює штучний дефіцит газу.

Про це повідомляє Україна24.

«Росія штучно стримує європейський ринок і не поставляє ті обсяги, які потрібні Європі зараз, наприклад, для заповнення газових сховищ, які спорожніли. Була холодна весна, зараз треба все наповнювати і ціни на газ дуже високі. А якими вони будуть взимку - ніхто не знає», - зазначила радниця.

Зі слів Лани, якщо вже цієї зими трапиться переривання транзиту газу через територію України, то «для нас це буде дуже відчутно, в першу чергу в плані того, що ми отримаємо дуже дорогий газ».

«Зараз ми можемо поставляти газ так званим віртуальним шляхом, тобто віртуальний реверс, коли йде обмін газу, і так працює в усьому світі. Якщо не буде транзиту, то нам доведеться фактично фізично поставляти газ з Європи, і витрати на поставку газу значно збільшаться . Крім того, наші газосховища вже будуть не такими привабливими», - пояснює Лана Зеркаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не зрозумів, як не стидно у російської влади просити подачу газу та використання його для потреб населення України, це ж газ агресора. Якийсь нонсенс. Воювати з Росією у прямому розумінні цього слова, а потім просити у них газ!?
Відповісти
ПОВНА МАЯЧНЯ !!!!!!! є контракти про поставки певного обєму у певні строки. невиконання контрактів тягне за собою штрафні санкції. еуропі не обійтись без газових сховищ України, тому що власних у неї немає. частка рашистського газу у еуропі не перевищує 30% ринку. тому не треба розказувати всілякі страшилки. єдина мета цієї пурги - підготовити лохторат до наступного підвищення цін, бо олігархічно-влвдна бандота ніяк не може нажертись
Відповісти
А український газ по 3гривні де дівається?!!! Мало добуваємо? Так докупіть змішайте з українським і продавайте по "українській" ціні , і не розказуйте казочки про европейські ціни. Ми вже їх перегнали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні