Як лікувати укуси комарів

1
3
Як лікувати укуси комарів
Коли нас кусає комар, ми починаємо чухати місце укусу і воно стає червоним. Також бувають випадки, коли на місці укусу з’являються чималі набряки через алергічну реакцію.

Про це пише Наша Мама.

Як лікувати укуси комарів

Аби зняти почервоніння на місці укусу, можна використати нашатирний спирт. Варто обробити алергічну реакцію змоченим у нашатирному спирті ватним диском: столова ложка спирту на три столові ложки води.

Також ефективним буде розчин із столової соди: чайна ложка соди на склянку води.

Аби зняти свербіж і набряк можна використовувати аптечну настоянку «меновазин». Це хороший бюджетний засіб, аби позбавитися від дискомфорту після укусу.

Сіль також добре справиться з цим завданням. Щоб пухирі від укусу зникли, варто натерти їх дрібною кухонною сіллю. Розтирати сіль по шкірі треба обережно, аби не не нанести їй шкоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто працює на дачах і в лісі, відпочиває на пляжах і взагалі - на природі, візьміть в аптеці гель "Псило-бальзам". Вам його вистачить на два сезони. Перекрасний препарат проти укусів комарів. Недорогий. Користуюся ним вже десяток років.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні