Зеленський покликав журналістку на «сніданок» до батьків: чим вгощали. ФОТО

1
11
Зеленський покликав журналістку на «сніданок» до батьків: чим вгощали. ФОТО
Президент Володимир Зеленський запросив журналістів телеканалу CBS News у Кривий Ріг на сніданок до своїх батьків.

Про це йдеться в репортажі телеканалу, передає Корреспондент.

У сюжеті відзначили, що журналістка Голлі Вільямз із президентом Володимиром Зеленським і його літніми батьками снідала "на крихітній радянській кухні" салом на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнім печивом і бренді. На родинному сніданку з американською журналісткою був присутній також глава ОП Андрія Єрмака.



Під час розмови за столом, журналістка запитала Зеленського, чому американців має хвилювати конфлікт в Україні, за тисячі миль від кордонів США. На що Зеленський відповів, "завтра це може прийти у ваші домівки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все показуха. Побували у батьків президента, показав Володимир, як живуть і можливо виживають його батьки в чотирьохкімнатній квартирі у Кривому Розі. Нічого страшного, у моїх батьків така ж кухня 5.8 метрів квадратних, що ледь вміщаються за столом дві людини повечеряти або поснідати, третій особі треба їсти стоячи. А тепер Володя запроси американців у свій власний будинок, площею 353 квадратних метрів до села Іванковичі на Київщині, або ж у три власних квартири в м. Києві, - площами 131, 198, 254 квадратних метрів чи можливо запроси до квартири у Великій Британії, площею 91 квадратний метр, або ж до державної дачи у Конче-Заспі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні