Щось не так із перевізниками? В Луцьку оголосили конкурси на чотири маршрути

0
4
Щось не так із перевізниками? В Луцьку оголосили конкурси на чотири маршрути
У Луцьку оголосили конкурси на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах № 127 “Луцьк – Озденіж”, № 104 “Кульчин – Луцьк”, № 117 “Луцьк – Клепачів” та № 149 “Луцьк – Озерце”. Про це стало відомо під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 16 червня.

Про це повідомляє "Волинь24".

Конкурс на маршрути № 127 та № 104 виник у зв’язку із утворенням Луцької міської територіальної громади.

Конкурс на інші два маршрути було оголошено у зв’язку із наближенням закінчення терміну дії договорів на перевезення пасажирів до сіл Клепачів та Озерце. Крім того, договори на перевезення пасажирів за вказаними маршрутами на сьогоднішній день укладені з Волинською обласною державною адміністрацією, термін дії до 05.10.2021.

Транспорт на даних маршрутах рухатиметься такими вулицями та населеними пунктами: № 127 - Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський м-н, Дубнівська (Авторемонтна, Рівненська), Архітектора Метельницького, Глушець, Ковельська, с .Зміїнець, с. Милуші, с. Княгининок, с. Сирники, с. Буків, с. Іванчиці, с. Озденіж (місця міжзмінного відстою на території АС № 1 та у с. Озденіж);

№ 104 “Кульчин – Луцьк” - У прямому та зворотньому напрямку: с. Кульчин, с. Жидичин, с. Липляни, Героїв УПА, Стрілецька, Яровиця, Набережна, Ковельська, Данила Галицького, Гнідавська, Потебні, Львівська, Окружна (місця міжзмінного відстою на вул. Окружній біля Нового ринку та у с. Кульчин);

№ 117 “Луцьк – Клепачів” - У прямому та зворотному напрямку: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Стрілецька, Героїв УПА, с. Липляни, с. Жидичин, с. Кульчин, с. Озерце, с. Клепачів (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна (територія АС №1) та у с. Клепачів);

№ 149 “Луцьк – Озерце” - У прямому та зворотному напрямку: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Стрілецька, Героїв УПА, с. Липляни, с. Жидичин, с. Кульчин, с. Озерце (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна (територія АС №1) та у с. Озерце).

Конкурс відбудеться 17 серпня 2021 року. Термін дії договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом - п’ять років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні