П'ять найбільш слабохарактерних знаків зодіаку

0
12
П'ять найбільш слабохарактерних знаків зодіаку
Назвали п'ять найбільш слабохарактерних знаків Зодіаку. Астрологи переконують, що представники саме цих знаків з легкістю погоджуватимуться на будь-що, аби уникнути конфлікту.

Про ТОП-5 злагідливих пише Уніан.


Риби
Мрійники Риби занадто часто бажання інших ставлять вище від своїх. Їм значно легше погодитися з опонентом, ніж намагатися довести свою точку зору, відстояти свою правоту.

Раки

Це - сімейний знак. Представники цього знаку Зодіаку готові більше за інших піклуватися про своїх рідних і близьких. При цьому робити це на постійній основі (що може інколи набридати), забуваючи зовсім про себе і власні потреби.

Терези

Вони готові дарувати людям щастя і радість, навіть якщо приноситиме сум і неприємності їм. І якщо у життті щось піде не так як вони хочуть, то Терези швидше сприймуть це за норму, ніж намагатимуться щось змінити.

Водолії

Водолії воліють відмовчатися, ніж встрявати у суперечку. Загалом-то їм ці суперечки і не потрібні, оскільки у більшості речей вони не бачать перспективи.

Діви

От вони, на відміну від вище описаних попердників, полюбляють критикувати інших. Але навіть якщо хтось з ними не погоджується, для Дів це не стає проблемою. Ніт, так ніт)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні