«Усі президенти України - корупціонери», - Кравчук. ВІДЕО

1
9
«Усі президенти України - корупціонери», - Кравчук. ВІДЕО
Перший президент України Леонід Кравчук дав інтерв’ю, в якому розповів про життя у Кончі-Заспі та президентів корупціонерів.

Інтерв’ю було опубліковане на ютуб-каналі «Ходят слухи».

Леонід Кравчук розповідає, що зараз він живе у Кончі-Заспі, але на тій землі, яку купив за власні кошти.

Зараз я живу у Кончі-Заспі. Коли закінчилася моя каденція, мені казали, щоб я залишався в будинку, де я проживав як президент. Я сів і подумав, а що буде далі. Я сказав ні, я піду звідси. Я вийшов за межі огородженої парканом Кончі-Заспи, купив, підкреслюю, купив землю за цими межами і побудував свій будинок», - розповідає екс-президент.

Також він наголошує на тому, що всі іншу, чомусь, залишилися жити у президентській резиденції.

«Напевно, ці люди зрозуміли, що влада майже вічна і що навіть після закінчення офіційної влади, вони мають право продовжувати там жити. Але ж Конча-Заспа була побудована не за їхні гроші - це по перше. По друге, її утримання несе держава за рахунок бюджету, а бюджет створюється людьми. Таким чином, вони продовжували жити за рахунок людей. Тому в даному випадку це менталітет», - каже Кравчук.

Тайм-код на коментар Леоніда Кравчука: 1:08:00 - 1:10:20.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі гандони і лише він повітряна кулька.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні