--> «Без паперів»: Україна стане електронною державою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Без паперів»: Україна стане електронною державою

2
-1
«Без паперів»: Україна стане електронною державою
Верховна Рада ухвалила законопроект «Без паперів» у першому читанні.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну України.

Законопроект передбачає повну цифровізацію усіх публічних послуг в Україні. Відтепер у державних органах не зможуть вимагати паперові документи, довідки та посвідчення, якщо інформація є в державних реєстрах.

Скоро не доведеться ходити по довідки, стояти в чергах та робити ксерокопії. Інформація, яка потрібна буде державі, можна буде знайти у електронних сервісах чи додатку «Дія».

«Україна вже стала державою з першими у світі офіційними електронними паспортами та найшвидшою реєстрацією бізнесу. Далі ми поступово плануємо перенести всі державні процеси в екосистему Дії. Отримати будь-яку довідку, підписати або згенерувати документи, скористатися держпослугами можна буде онлайн у Дії», - розповів Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Законопроект допоможе боротись із корупцією та бюрократією. Режим «без паперів» стане зручним у користуванні та спілкуванні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тобто замість паперового гондурасу буде електронний гондурас.
Відповісти
Ага, а чиновники як будуть заробляти? Вони ж за кожен виданий ними папірець гроші вимагають!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні