Як виглядає 85-річний Ален Делон після інсульту. ФОТО

0
-3
Як виглядає 85-річний Ален Делон після інсульту. ФОТО
Відомий французький актор Ален Делон за два роки після перенесеного інсульту з'явився на обкладинці журналу "Paris Match".

Про це стало відомо в Instagram-акаунті видання.


Фанати дуже здивувалися змінам у зовнішності знаменитості.

На фото артист зображений у джинсах, джинсовій сорочці, піджаку і з шарфом на шиї. Алан позував у парку разом зі своїм вихованцем.
Користувачі мережі не впізнали 85-річного актора. Багато хто зазначив, що Делон сильно постарів і змінився з останнього моменту появи на публіці.

"Змінився до невпізнання", "Це не Ален Делон", "Його не впізнати – це факт", "Що він зробив із особою?", "Він зробив косметичну процедуру з вилицями, раніше такого не було", – написали люди.



Довідково:

У 2019-му Делон був госпіталізований із підозрою на інсульт. Пізніше стало відомо, що Ален переніс операцію в одній із паризьких лікарень. До речі, того ж року актор заявив про завершення кінокар'єри.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні