У Харкові люди масово отруїлись суші: 67 постраждалих

0
5
У Харкові люди масово отруїлись суші: 67 постраждалих
У Харкові за останні два вдвічі збільшилася кількість людей, які отруїлися після відвідування кількох закладів однієї мережі ресторанів. Якщо 17 червня йшлося про 34 госпіталізованих, то на ранок суботи, 19 червня, їх стало 67.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Серед потерпілих є і 14 дітей.

Всі пацієнти потрапили до лікарні з підозрою на харчове отруєння. Досі підозрюють, що причиною стало вживання готової їжі в закладі громадського харчування. Ймовірно, може йтися про суші з лососем.

Фахівці додали, що нині все ще проводиться комплекс санітарних та протиепідемічних заходів.

17 червня всім, хто екстрено звернувся за медичною допомогою в Харкові, поставили діагноз гастроентероколіт середнього ступеня тяжкості. Через деякий час одних пацієнтів відпустили з лікарні додому, інші залишилися в палатах, а згодом постраждалих стало більше.

Попередні дані свідчили, що отруєння трапилося у зв'язку з вживанням готової їжі в мережі закладів громадського харчування. Співробітники Нацполіції відкрили провадження для розслідування інциденту.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні