«П'яні та без документів»: у Луцьку ловили автомобілістів

0
11
«П'яні та без документів»: у Луцьку ловили автомобілістів
Цієї ночі волинські патрульні піймалитрьох водіїв, які керували авто у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Волинській області.

Так, у с. Струмівка на вулиці Рівненській поліцейські зупинили автомобіль Dacia Sandero, в якого номерний знак не відповідав вимогам державного стандарту. У керманича інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на визначення стану сп’яніння на місці події чи у медичному закладі, водій відмовився.

Згодом на вулиці Конякіна поліцейські виявили автомобіль ВАЗ 21011, водій якого керував із порушенням ПДР. Під час спілкування із керманичем у нього також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці підтвердив це.

Іншого водія виявили на проспекті Соборності. Тут кермувальник Audi А6 їхав без ввімкненого ближнього світла фар в темну пору доби, чим порушував правила дорожнього руху. Під час спілкування з патрульними водій не пред'явив посвідчення водія та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки. Результат показав 2,88 проміле, що в 14 разів перевищує допустиму норму.

На всіх керманичів патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні