Жінка дізналася про вагітність під час пологів

1
2
Жінка дізналася про вагітність під час пологів
Не знаючи про свою вагітність, жінка несподівано народила доньку в 19 років.

Про це пише Главком.

У 2000 році Прю Томас, якій тоді було 19 років, працювала в готелі. Несподівано вона відчула біль у нижній частині спини під час ранкової зміни. Томас припустила, що неприємні відчуття пов'язані з тим, що їй доводилося багато пересувати меблі.

Жінку відправили додому, проте незабаром після цього її живіт почав розширюватися. Її мати викликала швидку допомогу. Сама Томас думала, що біль викликаний синдромом подразненого кишечника, який у неї діагностували раніше.

Як тільки пацієнтка опинилася у відділенні екстреної допомоги, лікар швидко виявив справжню причину її страждань: вона була вагітна і у неї відійшли води. Томас була шокована, адже протягом всієї вагітності вона не відчувала ніяких характерних симптомів.

У підсумку, менш ніж через шість годин після появи болю в спині у Томас народилася здорова дівчинка, яку вона назвала Меган. Хоча жінка не планувала стати матір'ю так рано, при першому погляді на дитину вона зрозуміла, що не зможе відмовитися від дівчинки.

Вона розповіла про все батькові дитини, але той не повірив їй і припинив всі контакти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А місячні ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні