«Намордники потрібні людям»: власниця небезпечних собак відреагувала на зауваження. ФОТО

8
7
«Намордники потрібні людям»: власниця небезпечних собак відреагувала на зауваження. ФОТО
Власниця собак, які гарчали на перехожих, сказала, що намордники їм не треба.

Про це Юрій Ричук пише на своїй сторінці у фейсбук.

Чоловік виклав у мережу світлину зазначаючи, що біля одного з Луцьких магазинів були прив’язані два великих добермана без намордників. Він пише, що зробив зауваження власниці собак, на яке та відреагувала доволі агресивно.

«Пані власниця песиків, які чарівно бризкали слиною і гарчали, цілком у стилістиці своїх підопічних зауважила, що намордники потрібні людям, а не її чудовим підопічним», - пише Юрій.

Інші користувачі мережі зазначають, що і з ними траплялися схожі ситуації і тепер вони бояться відпускати дітей в магазин за морозивом.

«Знайома тема. Нещодавно одній пані навіть запропонував разом зачекати патрульних, щоб вирішили нашу суперечку про її бійцівського собаку без намордника по сусідству з дитячим майданчиком, але вона чомусь тікала», - пише Сергій Крайванович.

Небайдужі лучани зазначають, що таких собак без намордників багато, а ще більше безхатченків, які бігають вулицями Луцька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пiдтримую!
Відповісти
АНУ МАРШ В БУДУ і не гавкай !
Відповісти
Собаки часто копіюють поведінку їхніх власників. Тому і не дивно що там усі троє гарчали.
Відповісти
Намордника надіти? !
Відповісти
...дозволила ричуку виставляти своє фото в інтернеті? Чи ричук настільки обнагів, що й землі під собою не чує? Чмошник...
Відповісти
В країні необхідно ввести кримінальну відповідальність за вигул собак без намордників, за травмування собаками людей , аналогічно як за злісне хуліхганство або нанесення тяжких побоїв. А то захищаємо тварин, але забуваємо про людей. В одній області вівчарки загризли дитину , в іншій покалічили жінку, а по справедливості , якщо твоя собака зробила біду , то хазяїн повинен сісти в тюрму.
Відповісти
Так, оті шпіци померанські та чіхуа-хуа дуже небезпечні, за таких років 15 треба давати. А тебе розумнику каструвати, щоб не розмножувався.
Відповісти
Ричук чмо невиховане.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні