--> Через 30-40 років Україна може перетворитися на пустелю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через 30-40 років Україна може перетворитися на пустелю

2
5
Через 30-40 років Україна може перетворитися на пустелю
Вчені розповідають, що через кліматичні зміни Україна переходить у зону дуже високої температури і погодних катаклізмів. Вже у найближчі 30-40 років Україні загрожує опустелювання великих територій.

Про це повідомляє Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський зазначає, що для України зараз одним з найпріоритетніших напрямків у державній екологічній політиці є боротьба з деградацією земель.

Україна посідає 9 місце у світі за площею орних земель, 60% з яких вкриті чорноземами, що і провокує їх велику деградацію.

«Наша держава приєдналася до процесу встановлення та реалізації добровільних національних завдань щодо досягнення нейтрального рівня деградації земель. Аби досягти нейтрального рівня деградації земель, маємо втілювати заходи зі стабілізації підвищення вмісту гумусу в ґрунтах», - каже Роман Абрамовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПОРА купувати верблюдів
Відповісти
Тому влада і поспішає розпродати землю щоб не перейматися її деградацією
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні