--> У Польщі трагічно загинув 23-річний українець. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі трагічно загинув 23-річний українець. ФОТО

0
11
У Польщі трагічно загинув 23-річний українець. ФОТО
В озері у Польщі втопився 23-річний український заробітчанин. Спочатку медикам вдалося запустити серце хлопця, проте згодом воно зупинилось назавжди.

Про це повідомляє Тиська рятувальна служба.



Трагедія трапилась на Попрочанському озері у місті Тихи, що біля Катовіце. Тіло загиблого невдовзі привезуть в Україну. Хлопець помер ще 20 червня, але відомо про це стало тільки зараз.

Що відомо

За інформацією ZAXID.NET, у Попрочанському озері втопився 23-річний житель Рудного Юрій Наконечний. Польські рятувальники розповіли, що трагічний випадок трапився приблизно о 16:00.



Відпочивальники побачили, що молодий хлопець раптово зник під водою. Вони негайно звернулися до служби порятунку на пляжі. Рятувальники одразу почали шукати українця. Також їм допомагали перехожі. Після 15 хвилин прочісування озера хлопця вдалося знайти. Його виявили на дні за 15 метрів від берега.

Медики намагались реанімувати українця

Медики впродовж 5 хвилин медики намагались реанімувати потопельника. Врешті серце українця вдалось запустити. Після цього за ним прилетів гелікоптер, який повинен був транспортувати хлопця до найближчої лікарні.



Проте у вертольоті серце Юрія Наконечного знову зупинилося. Цього разу лікарям не вдалось його запустити, і заробітчанин помер. На місце події викликали криміналіста та прокурора.

Правоохоронці призначили розтин загиблого. Поліція розслідує обставини цієї трагічної події.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні