--> Зеленський допускає референдум про від'єднання Донбасу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський допускає референдум про від'єднання Донбасу

7
4
Зеленський допускає референдум про від'єднання Донбасу
Якщо не спрацює жоден із планів Києва щодо ситуації на Донбасі, на референдум може бути винесено питання розриву зв'язків із регіоном.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в ефірі одного з телеканалів у четвер, 24 червня, повідомляє Корреспондент.

"Що стосується альтернативних планів. План Б - ми в ньому, я вважаю, перебуваємо. А ті, хто пропонують, наприклад, стіну в будь-якому форматі... Стіна - це повне розірвання відносин у тому чи іншому вигляді. Я вважаю, цей план може бути, але рішення про запуск цього плану має приймати народ України. За стіну голосуватиме народ України", - вважає президент держави.

"Якщо не вийдуть ніякі альтернативні домовленості зі США, з Росією і паралельно в Нормандському форматі - такий результат можливий", додав Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора залишити цей Донбас успокою, та зосередитися у прагненні України вступу до НАТО і ЄС. Проживем без Луганської та Донецької областей.
Відповісти
А не боїтеся, що потім буде Одеса, Харків, Дніпро, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя?
Відповісти
А обіцяний референдум по землі де?!!!
Відповісти
І за одно,ахметку туда випровадити з олігархами там народженими.
Відповісти
Не треба переживати за населення Луганської та Донецької областей, що живуть та воюють з нами на боці РФ. Я наприклад після інституту, працював в Донецькій області на протязі періоду 1972-1974 років і знаю цей народ не по плітках та телевізійних новинах, я з ними жив, працював та їв, то вони у нашій бригаді, коли дізнались моє прізвище то більшість членів бригади до мене звертались не як Сашко або Поліщук, а як "Санька-бандерівець". І так я з ними пропрацював як "Санька-бандерівець" повних два роки. Вони вже з 50-70-80-90 років були проти тої України, якою вона є зараз. Там 85% населення українофоби, нехай собі на здоров'я живуть з РФ. А нам треба непокладаючи рук розбудовувати свою Україну, яка бажає бути членом ЄС і НАТО. А щодо Одеси, Харкова, Дніпра, Херсону, Миколаєва та Запоріжжя, разом з Вінничиною то в порівнянні з 2014 роком люди в цих областях зараз зовсім інші. Нічого подібного там, як на Донбасі відбутися вже не може.
Відповісти
А чого ви дивуєтеся такій позиції отого населення? Туди після геноциду 32-33-років звезли з усієї "рашки" людей, і тепер там живуть нащадки отих "переселенців", плюс постійне зомбування.. от тепер маємо те що маємо. Немає там українців, там в кращому випадку "особа з українським паспортом", поки що.
Відповісти
Донбас це східна частина території України, тому визнати російські паспорти "місцевих", попросити їх на вихід на Росію, Хто не захоче, тому поставити вимогу щодо повернення українського громадянства: 1. документальне підтвердження у неучасті в антиукраїнських військових формуваннях, вільне володіння українською мовою, знання історії України та присяга на вірність українському народу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні