«Українці багато їдять»: експерт розповів про витрати на продукти

4
-19
«Українці багато їдять»: експерт розповів про витрати на продукти
Український експерт розповів про те, скільки відсотків доходів українці витрачають на продукти.

Про це пише Україна 24.

Глава Асоціації постачальників для роздрібних мереж Олексій Дорошенко заявив, що українцям вистачає грошей лише на продукти та оплату комунальних послуг.

«В Україні за останні 15 років ціна на продукти харчування - це номер один у витратах українців. І як мінімум ще років 10 така ситуація залишиться. Можна сказати, що у нас 45% витрат на харчування і це на харчування вдома. Наприклад, американці на харчування витрачають 6%. Тобто, ми бачимо, що є країни, де люди витрачають кілька відсотків взагалі на все, що вони споживають», - зазначає Дорошенко.

Експерт каже, що в Україні ціни на продукти такі ж, як у країнах, де у людей набагато вище доходи.

«Українці справді багато їдять. Але ціни на товари і продукти в Україні такі як у країнах Європи, або навіть трохи вище. Це означає, що ми витрачаємо гроші на продукти і комунальні послуги, на все інше у нас залишається по кілька відсотків», - каже Олексій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
АДЕКВАТНО ПОДАВАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ. їдять так само а то і менше ніж у пристойних країнах. а от доходи суттєво меншІ ( а не менше, як це пишуть малограмотні писаки-журнашлюшки)
Відповісти
Так їдять більше, чи витрачають на продукти більше тому що вони дорожчі ? А в Европі витрачають менше тому що там зарплати більші, та й взагалі не порівнюйте різні економічні моделі де різний рівень життя!
Відповісти
Не багато їдять. Чимало українців через високі ціни взагалі недоїдають. Особливо пенсіонери і малозабезпечені.
Відповісти
Дай бог їм так багато їсти , як більша половина малозабезпечених українців, особливо пенсіонерів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні