--> Небезпека над головами: у луцькій школі сиплеться фасад. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Небезпека над головами: у луцькій школі сиплеться фасад. ФОТО

2
6
Небезпека над головами: у луцькій школі сиплеться фасад. ФОТО
Голова фракції "СВІДОМІ" у Луцькраді Тарас Шкітер звернувся до керівництва міської ради з пропозицією відремонтувати фасад однієї з найстаріших шкіл міста.

Про це депутат написав у фейсбуці, провідомляє Конкурент.

Зі слів Тараса Шкітера, він зустрівся із директором Луцького НВК №7 із природничим спрямуванням Нілою Карюк, яка розповіла, що ліцей давно потребує ремонту, особливо його фасад.



"Це одна із найстаріших загальноосвітніх шкіл міста, яка заснована ще у 1946 році. І виглядає вона, на жаль, на свій вік", – зауважив депутат.

Фасад навчального закладу викладений ще радянською плиткою, яка у багатьох місцях відвалюється, що потенційно небезпечно для учнів, вчителів, батьків та персоналу школи.



"Вона буквально може впасти на голову", – зазначив обранець громади.

Цього року школа відзначає ювілей – восени її виповниться 75 років. Тож відремонтований фасад будівлі, на думку Тараса Шкітера, буде найкращим подарунком для школярів і вчительського колективу. Саме тому він підготував та надіслав депутатське звернення до керівництва міської ради.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
школа не на проспекті Волі,тому ремонту не буде.
Відповісти
Покровський купив землю поруч і незаконно перепрофілював ділянки під будівництво багатопорхових хатинок, шкітеру цьго не знати..
Мешканці цих будинків проведуть дітей саме в цю школу.., тому й "занепокоєний"..
А самім відремонтувати слабо, чи будівельники покровського тільки "житло за бабло" будуть і ремонтують? (до речі на плавунах! Хатинкі можуть падати, а покровський з шкітером там жити не будуть) ????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні