Жарти від «Укрзалізниці»: поїзд відправився, а пасажири залишились

0
4
Жарти від «Укрзалізниці»: поїзд відправився, а пасажири залишились
Поїзд Укрзалізниці, який мав зробити довготривалу зупинку у Львові, відправився вчасно і забув пасажирів.

Про це пише Kateryna Smetanyukна своїй сторінці у Твітер.

Дівчина стурбована, адже вона декілька разів говорила з привідником щодо часу відправлення поїзда.

«Перед прибуттям до зупинки у Львові провідник пройшовся по всім купе і оголосив стоянку «мінімум годину», у зв’язку із запізненням причіпного вагона. Сказав: «ідіть гуляйте». Перед тим, як вийти, я підійшла і уточнила інформацію двічі, чи він впевнений. Провідник сказав точно. Я залишила валізу із речима, забрала тільки сумку, спитала його номер, на що він відповів, що якщо переживаю можу прийти на 15 хвилин раніше, але він впевнений. Я повернулась ще раніше. Поїзда з речима нема», - пише Катерина.

Дівчина зазначає, що вона почала дзвонити в довідкову, на що їй порекомендували йти до чергового вокзалу, під дверима якого вже натовп.

«Спочатку з нами взагалі не хотіли говорити і казали звертайтесь до чергового вокзалу в Києві. Я там погрожувала і вимагала більше всіх і мене покликала чергова в кабінет. Я детально описала ситуацію і вона пообіцяла вирішити питання з квитками. Чергова домовилась з Києвом, щоб там черговий забрав наші речі. Записали наші номери вагону, місця І ВСЕ. Ні номерів телефонів, ні паспортних даних. Тобто, приїжджає поїзд в Київ і підходьте, людоньки розбирайте церво», - зазначає дівчина.

Натомість, «Укрзалізниця» запропонувала людям безкоштовно поїхати у кабіні водія на іншому поїзді.

Член правління «Укрзалізниці» Олександр Перцовський теж дав коментар, у якому зазначив, що пасажири просто прослухали нову інформацію про відправку поїзда.

«Потяг «притримали», щоб дочекатись 16 пасажирів із рейсу з Відня. Пасажирам оголосили ОРІЄНТОВНИЙ час затримки і наголосили: слідкуйте за оголошеннями нового часу. Час затримки вдалось скоротити, його було оголошено, всі сіли й поїхали, «загубились» 2 пасажири-студенти. Таке буває, але чекати кожного, на жаль, потяг також не може. Всі речі цілі та не ушкодженні, зв'язок із пасажирами які запізнилися є, їх речі будуть передані. Над оголошеннями ще попрацюємо, щоб далеко не відлучалися і не потрапляти в такі ситуації», - прокоментував Олександр.

Волинь24 нагадує, що декілька днів тому подібна ситуація сталася з літаком авіакомпанії «МАУ», зі сполученням Київ-Стамбул. Літак забув пасажирів, які через чергу на реєстрацію не встигли піднятися на борт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні