--> На Волині «‎кинули»‎ киянина майже на 10 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «‎кинули»‎ киянина майже на 10 тисяч гривень

1
-4
На Волині «‎кинули»‎ киянина майже на 10 тисяч гривень
Ще однією жертвою шахраїв став 50-річний водій із Київщини. Чоловік займається транзитними перевезеннями, погодився підвезти з Горохова до Радехова начебто запчастини, бо хотів підзаробити по дорозі.

Про це повідомляє "Волинь".

Замовник перевезення по телефону чемно попросив водія, щоб він оплатив товар, перерахувавши на банківську картку його власника 8900 гривень. Їх обіцяв повернути разом із платою за виконану роботу.

Довірливий шофер зробив усе, що йому надиктував шахрай. Над наслідками не задумувався. Зрозумів, що це обман на автозаправці в Горохові, де мав забрати вантаж, про який там ніхто не чув ні слухом, ні духом.

Працівники відділу поліції №2 (м.Горохів) уже вкотре застерігають усіх від подібної безпечності, закликають не вірити слова, а лише своїм очам і документам, узаконеним печатками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КАКОЕ НЕБО ГОЛУБОЕ ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні