--> «На цьому концерт закінчено‎»‎: Тіна Кароль потрапила у скандал. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«На цьому концерт закінчено‎»‎: Тіна Кароль потрапила у скандал. ВІДЕО

4
1
«На цьому концерт закінчено‎»‎: Тіна Кароль потрапила у скандал. ВІДЕО
Українська співачка Тіна Кароль перервала свій концерт Одесі через сильний дощ і погану роботу апаратури. Артистка заспівала на сцені нічного клубу "Ітака" 5-6 пісень і вирішила припинити свій виступ, попри заповнений зал фанатами.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Судячи з відео з Instagram з концерту Кароль видно, що артистка була вкрай обурена, оскільки на сцену лив дощ, і до того ж були технічні неполадки з апаратурою. Співачка була в подиві і повідомила під час свого виступу, що "невже не можна було зробити дах? Ганьба".

Так, під кінець артистка не витримала і заявила, що поважає себе і не планує більше співати на сцені через погані умови.

"Я поважаю себе і вас. Я так співати не можу. На цьому концерт закінчено", – повідомила Тіна і покинула сцену.

Шанувальників приголомшила новина про те, що Кароль несподівано перервала концерт. Так, фанати в Instagram стверджували, що артистка мала закінчити виступ, попри всі проблеми, оскільки вони її чекали кілька годин під дощем, а деякі зовсім їхали з інших міст. Були й ті, хто підтримав Тіну в тому, що через відміну концерту винна не вона, а організація нічного клубу.

"Це просто дно, Ітака ...", "Тіна красиво поставила їх на місце, але вони її звинуватили", "Боже який же жахливий звук, бідна Тіна ... Ми відмінно чуємо шипіння, а Тіна у вушний монітор чує ще краще ... Жесть ", – писали на фан-сторінках шанувальники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і шо ето вам вьо наш колхоз нє нравітся .....
Відповісти
А чьо па-русски?
Відповісти
А хто дозволив "клюбу" з дірявим дахом працювати? Тут треба власника отієї "забігайлівки" притягнути до відповідальності.І за зрив концерту теж.
Відповісти
28.06.21 в Одесі з сольним концертом виступатиме Оксана Муха. Цікаво, чи також буде спілкуватися російською і співати пісні на російській мові, як і Тіна?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні