--> Як знайти друзів у дорослому віці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як знайти друзів у дорослому віці

1
-17
Як знайти друзів у дорослому віці
Потоваришувати з кимось у дитинстві було надзвичайно легко. Поділитись іграшкою, сісти за одну парту чи просто запитати: "Нумо дружити?". А от дорослим такі речі завжди даються непросто: і соромно, і ніяково, і незрозуміло, де тих друзів шукати.

Про це повідомляє "Reddit".

Користувач Reddit також замислився над цією проблемою і поставив іншим кумедне запитання: "Як ви шукаєте друзів у дорослому віці, якщо не п'єте?". Він миттєво отримав безліч відповідей – як дійсно корисних і практичних, так і кумедних, які підійдуть не всім. Ми відібрали найцікавіші способи знайти товаришів, коли вам вже давно не 5 років. Придивіться, можливо одна із цих відповідей допоможе вам знайти найкращого друга за все життя!

Волонтерство

Один із користувачів зізнався, що у важкий період свого життя він переживав, що більше ніколи не зможе знайти друзів. А потім він віднайшов себе у волонтерстві на різних проєктах – такі речі дуже єднають людей, дехто дружить і поза проєктами.

Комплімент

Інший порадив робити людям компліменти, якщо вам подобається те, чим вони займаються, у що вдягнені тощо: "Я так зустрів найкращого друга, сказавши, що мені подобається його одеколон".

Подорожі

Навіть якщо ви не намагаєтесь спеціально знайти друзів, проте у подорожі наодинці вам точно траплятимуться привітні люди, з якими може зав'язатись щось більше, ніж просто знайомство. Головне – бути відкритою людиною і зацікавленою у нових знайомствах.

Хобі

Ми починаємо дружити з людиною після того, як проводимо з нею достатньо часу, більше дізнаємося про неї. Спільне хобі – це чудовий варіант. "Не дозволяйте вашим захопленням згаснути тільки тому, що ви виросли", – закликає користувач під ніком @scienceguy2442

Спорт

Це хороший спосіб знайти однодумців ще й з користю для здоров'я. Користувач під ніком @swamphockey зізнався, що на велопрогулянці постійно зустрічає близько 30 людей. Тому це дуже хороший спосіб з кимось потоваришувати.

Стати вожатим у таборі

Користувачка пригадала, що під час роботи у дитячому таборі змогла подружитись з іншими такими ж вожатими та навіть деякими батьками її підопічних.

Сусідський спосіб

Інший користувач запропонував цікавий спосіб: позичити у вашого сусіда якийсь інструмент і через деякий час віддати його. Розмова точно зав'яжеться! Проте не варто задовго тримати у себе позичену річ, адже є ймовірність, що після цього ви знайдете собі не приятеля, а недруга.

Книжковий клуб

У таких клубах люди обирають певну книгу, читають її та щомісяця збираються для обговорення. А після зустрічі точно знайдеться кілька людей, які захочуть побалакати про що інше поза клубом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хобі і спільні інтереси - це мабуть головне. Я, наприклад, подружилася з кількома продавцями з Віоліті, у яких купувала ялинкові прикраси в свою колекцію. Потім знайшла ще однодумців випадково, так і дружимо тепер.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні