«‎Слуга народу»‎ їздив п'яним за кермом - ЗМІ. ФОТО

3
-6
«‎Слуга народу»‎ їздив п'яним за кермом - ЗМІ. ФОТО
Правоохоронці Одещини спіймали п'яним за кермом Ігоря Васильковського. Мовиться, ймовірно, про нардепа від "Слуги народу". На нього склали адміністративний протокол.

Про це повідомляє "Думська".

Поліцейські підтвердили що затримали чоловіка з таким ім'ям та прізвищем, але невідомо, чи це був саме народний депутат.

Що відомо про інцидент

За даними місцевих телеграм-каналів, правоохоронці зупинили Васильковського за кермом Toyota Land Cruiser. Сталося це у ніч проти 28 червня. Патрульні запідозрили, що нардеп кермував транспортним засобом в стані сп'яніння.

У нього була порушена координація рухів, а зіниці не реагували на світло, – розповіли у поліції.

Сам нардеп відмовився від проходження огляду. Попри це, на нардепа склали адмін протокол за статтею 130 про керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Матеріали планують передати у суд. Також одеські правоохоронці вилучили у "слуги" водійське посвідчення. Санкція статті передбачає покарання:

- штраф у вигляді 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (понад 10 000 гривень);

- позбавлення права керування транспортними засобами на 1 рік.

Зауважимо, що це вже не перший подібний інцидент з Васильковським. У липні 2020 року поліція Одеси нібито зупинила Toyota Land Cruiser, за кермом якого їхав Васильковський. До нього також під'їхали співробітники Державного бюро розслідувань.

Машини немає в декларації

Цікаво, що Васильковський був за кермом Toyota Land Cruiser, якої немає в його декларації. Також про затримання Васильковського написав колишній помічник одного з народних депутатів Олексій Павловський. За його словами, свідків затримання не було, тому вони не вказані в протоколі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви хочете купити нирку або продати свою нирку? Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму 400 000 доларів за вашу нирку. Мене звуть DOCTOR GEORGE, і я нефролог у МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ. Наша лікарня спеціалізується на нирковій хірургії, а також займаємося купівлею та трансплантацією нирок живим та відповідним донором.

Ми знаходимось в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Дубаї
Якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами електронною поштою.

Електронна адреса: cityhospital7557@gmail.com

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
DR GEORGE
Відповісти
Йому можна-він же "слуга".
Відповісти
Мене звуть лікар РАКШАН САІ. Я - нефролог у РАКШАНСЬКОМУ ЗДОРОВ’ЙНОМ ЦЕНТРІ, ІНДІЯ. Наша клініка спеціалізується на хірургії нирок, і ми також лікуємо. Придбання та трансплантація нирок у відповідного донора. ми також купуємо жіночі та чоловічі пожертви на яйце для своєї діяльності

ми купуємо одну нирку за $ 480.000,00 USD, а також чоловічу та жіночу сперму та яйця за $ 100.000 00USD
Ми знаходимося в Індії, Франції, Нігерії, США, Малайзії,
Якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами через наш електронний лист, вказаний нижче.
Ми чудово платимо за донорів нирок, і ці гроші можуть назавжди змінити ваше життя. Зв’яжіться з нами, щоб отримати докладнішу інформацію: rakshanhealthcenter@gmail.com
WhatsApp + 1 (651) 998-9321
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні