Зеленський оголосив флешмоб на підтримку збірної. ВІДЕО

3
2
Зеленський оголосив флешмоб на підтримку збірної. ВІДЕО
Президент України Володимир Зеленський вирішив підтримати національну збірну напередодні матчу 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції.

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Український лідер закликав співгромадян записати відео для збірної, яка вперше у своїй історії вийшла до плей-оф чемпіонату Європи.

Президент оприлюднив відеозвернення до збірної України з футболу в понеділок, 28 червня.

"Я буду разом з тобою всі 90 хвилин. Повір мені, я буду разом з тобою співати гімн України. Я буду разом з тобою кричати після кожного гострого моменту. Мені буде дуже боляче за кожну підніжку. І я буду дуже радіти кожному забитому голу", - сказав Зеленський.

Президент закликав громадян приєднатися до флешмобу - записати аналогічне відео на підтримку збірної, щоб "наші хлопці знали, що на полі їх буде не 11, завтра нас буде 40 мільйонів".

Збірна України вперше в історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Сьогодні, 29 червня, о 22-ій команда зіграє проти Швеції.

Українські футболісти вже прибули у шотландський Глазго, де й відбудеться гра зі шведами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, черговий відосик від "ЗЕ" Чи не головний обов'язок "презедента".
Відповісти
Не тужся Володю, а то всрешся. Програють наші каліки з рахунком 3:1.
Відповісти
Можна і про футбол поговорити, аби заглушити державну зраду. Йдеться про злив вагнерівців бацькє Лукашенкє з метою повернути їх неушкодженими Путіну, аби з ним не посваритись і паглядєть єму в глаза. Зеленський - вірний захисник окупантів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні