Голова фракції «Слуга народу» про авторів Конституції: «Що за два дєда-мопєда?»

4
1
Голова фракції «Слуга народу» про авторів Конституції: «Що за два дєда-мопєда?»
Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія не знає, як виглядають перший генпрокурор України Віктор Шишкін і герой України Степан Хмара.

Про це повідомляє Волинь24.

У День Конституції, 28 червня, на урочисте засідання Ради окрім народних депутатів прийшли й багато гостей. Зокрема були присутні й Віктор Шишкін та Степан Хмара, які прийшли на урочистості у футболках з написом «Зе! Вбивця Конституції».

«Слуга народу» Давид Арахамія не впізнав співавторів головного закону України. У чаті провладної фракції в телеграмі він запитав: «Що це за два «дєда-мопєда»?»

До честі "слуг", серед присутніх у бесіді знайшлися ті, хто змогли пояснити, що "два дєда" – це правознавці й автори Конституції Віктор Шишкін і Степан Хмара.

В Україні вчора, 28 червня 2021 року, відзначали 25-річчя Конституції. Її ухвалили через 5 років після проголошення Незалежності.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слюш ті ара !!!! жопа міть нада гдє твой галява. поняль, да ?
Відповісти
Та там фіг зрозумієш - чи то ара, чи жидяра - коротше ГМО. Це жирна відповідь любителям міжрасових шлюбів
Відповісти
Оті два "дєда" залишать після себе слід на скрижалях історії України як творці Конституції . А що залишить ота "ара-хамія" після себе ," купку" в нужнику яку вода змиє?
Відповісти
ЗЕ-команда,це діти отих рекетирів-наперсточників 90-х років,їх батьки нічому не навчили,як красти і ділити (жити по понятіям),а не по Закону,тому й попрана їми Конституція,втратила своє значення і сенс.Вони попавши у Верховну раду(не законно),бо попередня ВР була розпущенна з порушенням Закону,творять безпредєл.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні