--> Експерти визначили продукти-каталізатори, які пришвидшують старіння | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Експерти визначили продукти-каталізатори, які пришвидшують старіння

0
-45
Експерти визначили продукти-каталізатори, які пришвидшують старіння
Через вживання певних продуктів, процеси старіння організму пришвидшуються.

Про це пише Ukr.Media.

Не лише тривале перебування на сонці прискорює старішання шкіри, але й деякі харчові звички. Експерти назвали продукти, які провокують швидке старішання організму.

Гостра їжа

Не потрібно повністю відмовлятися від гострої їжі, але розумне обмеження допоможе уникнути старішання шкіри. Гострі продукти розширюють кровоносні судини, що може призвести до почервоніння шкіри або появи плям.

Маргарин

Маргарин для бутербродів - завжди поганий вибір. Спред містить трансжири, які можуть зробити вашу шкіру більш вразливою до ультрафіолетового випромінювання. Особливо ця порада є актуальною зараз - у сонячні літні дні.

Алкоголь

Спиртне дуже зневоднює, що безпосередньо впливає на шкіру. Адже 64% шкіри — це вода. До того ж надмірне вживання алкоголю може викликати набряки на шкірі, відповідно провокувати втрату колагену і сприяти появі зморшок.

М'ясо

М'ясна нарізка під час святкового застілля - must have. Та все ж таки краще відмовитися від цієї продукції. Це посприяє не лише здоров'ю серця, але й вашої шкіри. Оброблене і в'ялене м'ясо містить велику кількість насичених жирів, натрію і сульфітів, які зневоднюють шкіру і послаблюють колаген (основний компонент шкіри), викликаючи запальні процеси.

Солодкі продукти

Продукти з доданими цукрами пошкоджують колаген. Насправді, вікові процеси старіння стимулюються, коли рівень цукру є високим. Замініть пристрасть до штучних солодощів на любов до фруктових смузі або ж темного шоколаду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-45

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні