«Не розрахував власні сили»: п’яний волинянин потонув у ставку

0
3
«Не розрахував власні сили»: п’яний волинянин потонув у ставку
Алкоголь – одна з головних причин крадіжок, нанесення тілесних ушкоджень, ДТП та смертей, які трапились на цих вихідних.

Про це «Волинь24» дізналась з повідомлення поліції Волині.

Страшніше за все – втратити життя через зловживання алкоголем. Така біда спіткала 44-річного волинянина, що проживав у Ковельському районі.

Що трапилось

Чоловік у веселій компанії розпивав алкогольні напої, як раптом йому закортіло перепливти ставок, що недалеко від села Поповичі. Звісно, перепливаючи водойму, чоловік дуже втомився та не розрахував сили.

Медики, прибувши на місце трагедії, уже не змогли допомогти йому. Їм залишилось лише констатувати смерть волинянина. Тіло померлого направили на судово-медичну експертизу. Поліція зареєструвала інцидент як нещасний випадок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні