Уболівальників збірної України не пустять на матч проти Швеції

2
-3
Уболівальників збірної України не пустять на матч проти Швеції
Фанати збірної України не зможуть потрапити на матч 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції. Це стосуватиметься тих осіб, котрі після прибуття до Великобританії не встигли пройти обов’язкову самоізоляцію.

Про це повідомляє пресцентр міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Зазначають, що для іноземців власників квитків, зокрема й громадян України, не передбачено звільнення від прикордонних обмежень.

Це означає, що кожен, хто бажає відвідати у вівторок матч на стадіоні Гемпден-Парк, повинен був прибути до Великобританії заздалегідь для проходження обов’язкової самоізоляції перед матчем. Громадянам будь-якої країни, що входить до «помаранчевого списку» (до якого на сьогодні входить і Україна), буде відмовлено у в’їзді до Великої Британії, якщо у них не було достатньо часу на дотримання необхідної самоізоляції.

Сьогодні, 29 червня, о 22.00 збірна України зіграє матч з командою Швеції на стадіоні в Глазго в рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мудре рішення з боку організаторів прийнято, щоб не пускати на європейського рівня змагання з футболу якесь українське "бидло" та ще й із заздалегіть заготовленими+забороненими УЄФА бандерівськими гаслами і своїми придуркуватими викриками. В ЄС поєднувати спорт з політикою це ненормально, а в Україні саме так, все починається з футболу, а закінчується - політикою.
Відповісти
Як то треба ненавидіти державу і народ щоб називати 'бидло"!!!Ти "ушльопок брамси не попутав"? Дивися не подавися харчами від "бидла''!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні