«Луцькводоканал» закупить брендовані бейсболки з вишивкою на майже 40 тисяч гривень

2
-4
«Луцькводоканал» закупить брендовані бейсболки з вишивкою на майже 40 тисяч гривень
Комунальне підприємство «Луцькводоканал» проведе закупівлю брендованих бейсболок з логотипом-вишивкою на загальну суму 39 тисяч 693 гривні. Відповідний тендер на закупівлю відбувся 29 червня.

Про це повідомляє "Волинь24".

Переможцем тендера стало товариство з обмеженою відповідальністю «Близнюки» ЛТД, яке очолює Тамара Загребельна.

Загальна кількість закуплених головних уборів з логотипом-вишивкою «Луцькводоканал» становить 500 штук, а саме: темно-синіх було замовлено 444 штуки та 56 помаранчевих.

Договір про закупівлю уклали 25 червня.

Цього ж дня також було укладено договір на придбання захисних касок для працівників «Луцькводоканалу» на суму 3 990 гривень. Згідно з документацією таких уборів буде придбано 30 штук.

Тендер на цю закупівлю виграло ТзОВ «Релівент Інвест», яке очолює Руслан Бондарчук.

Закупівлі проведуть на кошти від господарської діяльності підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Засмерділи Луцьк,закупили Isuzy,тепер бейсболки,будуть круті сантехніки...На 40-А жити неможливо стало,так смердить,що нема чим дихнути,ні вікна відкрити,ні на вулиці посидіти,ціну на воду накрутили захмарну,наче в Криму живемо.30 років поля стічних карт не чистили,а що ж ви робили,що місто в смороді і рахується одним із забруднених міст України.Владо міста,може треба цього керівника поміняти то може щось зрушиться.Переселіть хоть одного керівника на 40-А,хай подихає постійним смородом кожен день.
Відповісти
Ага, і лучани за оті бейсболки і заплатять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні