Вступна кампанія 2021: умови та терміни вступу

0
-12
Вступна кампанія 2021: умови та терміни вступу
З 1 липня в Україні стартує вступна кампанія для вступників до вищих навчальних закладів на бакалаврат. Вона триватиме до 30 вересня - кінцевої дати зарахування на навчання тих, хто буде навчатися за контрактом.

Про це повідомляють Факти.

Прийом документів розпочинається з 15 липня та триватиме до 23 липня.

Відповідно до наказу Міністерства освіти, цього річ вступники можуть подати максимум п'ять заяв на п'ять спеціальностей.

У електронному кабінеті абітурієнти зможуть подати заяви до університетів у пріоритетному порядку. У Міносвіті наголошують, що після подання заяви змінити пріоритет буде неможливо.

Абітурієнти, які будуть проходити творчий конкурс матимуть змогу подати заяви тільки 15 та 16 липня.

Творчі конкурси для тих, хто подає заявку на бюджет, будуть проходити з 1 по 13 липня, а для тих, хто подає заявку на контракт з 14 по 23 липня. А вже з 17 по 19 липня в університетах пройдуть співбесіди до зарахування на навчання.

Результати вступної кампанії для бюджетників з’являться у електронних кабінетах 28 липня, для тих, хто вступив на контракт -10 серпня.

Абітурієнти, які вступили на бюджет повинні будуть подати до університету оригінали документів до 2 серпня.

З 2020 року оригінали документів можна подавати дистанційно. Для цього потрібно надіслати їх електронною поштою: скан-копії документів з електронним підписом абітурієнта.

Абітурієнти, які подали документи дистанційно, можуть привезти до університету оригінали, коли розпочнеться безпосереднє навчання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні