«Українці і росіяни - один народ» - Путін. ВІДЕО

5
-1
«Українці і росіяни  - один народ» - Путін. ВІДЕО
Володимир Путін, президент Росії не вважає Україну недружньою країною. Політик знову назвав українців і росіян одним народом.

Відповідну заяву він зробив під час "Прямої лінії". Водночас глава РФ зазначив, що результати роботи керівництва України руйнівні.

"Я не вважаю, що український народ – недружній. Я вважаю, що українці і росіяни – це взагалі один народ. Дивіться, євреї в Ізраїль приїжджають з Африки, Європи та інших країн світу. З Африки взагалі "чорненькі "приїжджають ... Начебто вони і не схожі один на одного, а все одно єврейський народ дорожить своїми єдностями... ", – зазначив він.

Глава Кремля провів паралелі з мордвою, де кілька груп говорять різними мовами, але все одно вважають себе єдиним народом.

"Руський народ завжди намагалися розтягнути, роздрібнити. Це ще з Середніх століть – з Речі Посполитої, тому що сама Польща хотіла стати великою державою, тому намагалася роздрібнити всіх, хто навколо. А потім це підхопила Австро-Угорщина напередодні Першої світової війни", – заявив політик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мдяяяя .. "глибокі" знання історії у цього чувака. навіть кагебістську методичку неповністю вивчив
Відповісти
А не пішов би ти на ... , Чоловіче! Хотя ( чоловіче) трохи не вірно)
Відповісти
А не пішов би ти на ... , Чоловіче! Хотя ( чоловіче) трохи не вірно)
Відповісти
Це йому так "вставило" після "спутника-v"? Анексувати територію, розпочати війну, вбити 14000 громадян-це дружба по " путлєрські"! Втопися у вигрібній ямі потворо!!!
Відповісти
Путін весь час екплуатує сталінсько-карамзінську версію історії України, збудовану на підробних "давньорусскіх" літописах.
Його підтримують прикормлені Москвою "українські" історики, які байдужі до тисячолітніх глибин державного слов'янського минулого.
Коли ж прозріємо та відкинемо відверту імперську луду?
Коли почнемо вивчати глибинну правду тисячоліть?
Читайте статтю "Таємниці історії України" на UA Modna - https://uamodna.com/articles/taemnyci-istoriyi-ukrayiny/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні