«Знову московит?»: Ніцой розкритикувала Довбика за російську мову

2
1
«Знову московит?»: Ніцой розкритикувала Довбика за російську мову
Українська письменниця та громадська діячка Лариса Ніцой розкритикувала Артема Довбика за його інтерв’ю російською мовою.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

Лариса зазначила, що українські герої повинні розмовляти українською мовою і щоб усі, хто вболівав за Довбика сказали йому про це.

«Довбик. Знову московит? А тепер усі, хто написав про українського героя, хто ставив уподобайки, хто вболівав, хто хвалив - так само дружно сходили до нього і сказали йому, що українські герої, тим більше, якщо вони з Черкас, розмовляють українською. По-доброму скажіть. Бо він ніколи про це не чув. Де їх усіх тримають? У якому вакуумі?», - написала жінка.

Пізніше, вона зробила ще один допис, в якому йдеться про те, що Довбик сам до неї подзвонив і вони довго розмовляли про українську мову.

«Я розповідала йому, що українській зірці і герою неприпустимо говорити в публічному просторі не українською мовою. А він казав, що хоч його батьки й українськомовні, він постійно перебував з російськомовними тренерами», - зазначає діячка.

Також, зі слів Ніцой, Довбик поспілкувався з тренерами і вони дійшли висновку, що будуть говорити на всіх прес-конференціях українською мовою.

Проте, в кінці допису Лариса зазначила, що це була б гарна історія, але вона вважає, що говорила не з Артемом і то було шахрайство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"З ким поведешся від того й наберешся".
Відповісти
Це єдина команда на цьому чемпіонаті,яка разом зі своїм тренером розмовляє не своєю УКРАЇНСЬКОЮ!!!! МОВОЮ!!!! Встидоба європейського рівня!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні