Як вияснити, чи зраджує вам хлопець

1
-1
Як вияснити, чи зраджує вам хлопець
Американська блогерка поділилася секретом, як за кілька хвилин вияснити, чи хлопець справді зраджує. Потрібен телефон і лише кілька простих питань.

Про це стало відомо на Інстаграм-сторінці блогерки.

Ніколь Мур – популярна американська блогерка із 230 тисячами підписників в інстаграмі, яка допомагає людям будувати здорові стосунки. В одному із недавніх відео вона поділилася простими, але ефективними порадами, як перевірити, чи хлопець зраджує. Та ми застерігаємо критично ставитися до таких правил. Інколи коханий просто може перенервувати.

Перша ознака, на яку варто звернути увагу – це фото на заставці його телефону. Якщо там була світлина, де ви двоє, а потім він чомусь змінив її, то це привід задуматися, – вважає Ніколь.

Жінка переконана, що хлопці можуть спеціально забрати таку фотографію, щоб інші дівчата не здогадувалися, що він зайнятий. В такому разі варто у нього про це спитатися. Якщо він не зможе чітко пояснити, чому це зробив, то у ваших стосунках можуть бути проблеми.

Ще один прийом, на який варто звернути увагу, теж пов’язаний із технікою. Експертка пропонує в будь-який момент просто попросити взяти у коханого телефон. Якщо він спокійно віддає ґаджет – то, скоріш за все, проблем немає. Якщо ні – варто добре подумати над тим, що з вашими стосунками.

Третя ознака – перерви у спілкуванні. Якщо у хлопця є коханка, то він може довго не відповідати на повідомлення чи дзвінки.

"Закоханим дуже важливо спілкуватися упродовж дня чи повідомляти один одному, що відбувається. Але зраднику важко буде постійно залишатися на зв’язку. Він може пропадати на кілька годин", – пояснює Ніколь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж повний маразм. І як таке прийшло в голову написати на сайті новин. Це думки на рівні 8-9 класу, коли перше кохання і т.д. Вже в технікумах дівчата розумніші, як та блогерка.
Але як розпалити скандал в сім'ї такої ж "мудрої жінки" ви придумали чітко. Дякувати богу що моя жінка не така
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні