Реперка Альона Альона збирається жити з таємничим бойфрендом

0
0
Реперка Альона Альона збирається жити з таємничим бойфрендом
Близько пів року тому Альона Альона закрутила роман з бойфрендом, якого приховує від публіки. Схоже, у них все серйозно, адже чоловік запропонував з'їхатися. Реперка лише готується до переїзду у квартиру коханого, однак вже сумнівається, чи ладитимуть вони в побуті.

Про це Альона Альона повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі.

У відвертому дописі Альона Альона пригадала, що в попередніх стосунках вони з хлопцем "жили на її території". Тоді колишній переїхав до неї в Баришівку й, схоже, було це до виходу кліпу на трек "Рибки", який і зробив дівчину популярною. Цього разу таємничий бойфренд запрошує реперку до себе.

"Я маю переїхати до нього. Його квартира розташована далі від репетиційної бази, студії звукозапису, ресторанчиків, готової кулінарії та центральних вуличок", – розповіла реперка.

Однак зірку турбує не лише район, в якому вони житимуть, а й буденні питання. Вона не знає, куди подіти свої "нажитки" – вазони та листівки від фанів. Крім того, реперка побоюється, що побут зруйнує їхні стосунки, адже вони кардинально різні люди.

"Він хоче песика, а я люблю котів. Мене вічно немає вдома, а він працює вдома. Він любить простір і чисті поверхні, а в мене завжди все заставлено купою баночок та подарунками", – додала вона.

Разом з тим знаменитість втішена, що вони з бойфрендом зможуть "частіше бачитися, турбуватися одне про одного та створювати свою родину". Новий допис вона доповнила кумедним фото з обранцем, яке повторила за Джастіном Бібером і Гейлі Болдвін. Альона Альона приклала ноги коханого до обличчя, нафарбувавши йому нігті зеленим лаком.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні