Україна - Англія і не тільки: сьогодні стартують чвертьфінали Євро-2020

0
-1
Україна - Англія і не тільки: сьогодні стартують чвертьфінали Євро-2020
Сьогодні, 2 липня, на чемпіонаті Європи першими двома іграми стартують матчі 1/4 фіналу. За два дні будуть зіграні чотири поєдинки, серед яких і зустріч України з Англією.

Про всіх чвертьфіналістів континентальної першості пише РБК-Україна.

У п'ятницю, 2 липня, Швейцарія зіграє з Іспанією, а Бельгія - проти Італії.

Швейцарія та Іспанія грали в 1/8 фіналу екстра-тайм, а швейцарцям навіть довелося бити післяматчеві пенальті - вони вибили чинного чемпіона світу і одного з фаворитів Євро Францію. Перемога, безумовно, історична.

Свої питання Іспанія вирішувала у статусі фаворита в поєдинку з Хорватією. Комфортно ведучи в рахунку, іспанці пропустили два голи в кінцівці (рахунок став 3:3, як і в протистоянні швейцарців з французами), але в додатковий час вони зібралися і забили два вирішальних голи, які вивели їх далі. Іспанія у цьому чвертьфіналі вважається серйозним фаворитом.

Друга пара плей-оф дарує нам чергову афішу достойну фіналу першості. Бельгія проти Італії. На відміну від першої пари, ці команди в 1/8 фіналу зіграли не такі яскраві матчі. Бельгія максимально прагматично здолала чинного чемпіона Європи Португалію 1:0, а Італія змогла забити Австрії тільки в екстра-таймах. Так, Італія багатьох здивувала на цьому турнірі, але на їхньому шляху складний суперник, у нинішнього покоління якого зараз останній шанс виграти титул.

У суботу відкриють програму Чехія і Данія. Чехи сенсаційно, але абсолютно заслужено здолали кривдника українців і фаворита 1/8 команду Нідерландів з рахунком 2:0. Данія ж "без питань" розгромила Уельс з рахунком 4:0.

Найважливіший для нас матч відбудеться в Римі - Україна зіграє проти Англії о 22-ій третього липня. Команда Андрія Шевченка у важкому матчі здолала Швецію, якій пророкували легкий прохід до наступної стадії після відверто слабкої гри українців проти Австрії в третьому турі.

Англія ж у себе вдома в Лондоні видала свою кращу гру на турнірі, заслужено обігравши Німеччину 2:0. Цього разу у англійців (вперше за весь турнір) не буде переваги домашнього поля. А от українська збірна, ймовірно, зможе розраховувати на підтримку діаспори і робітників з України.

Розклад 1/4 фіналу Євро-2020

Швейцарія - Іспанія. 2 липня, 19:00. Санкт-Петербург.

Бельгія - Італія. 2 липня, 22:00. Мюнхен.

Чехія - Данія. 3 липня, 19:00. Баку.

Україна - Англія. 3 липня. 22:00. Рим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні