--> ПриватБанк перестає видавати гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк перестає видавати гроші

0
-4
ПриватБанк перестає видавати гроші
Великий український банк «ПриватБанк» «вляпався» в черговий скандал, пов’язаний з депозитами. Користувач фінустанови поскаржився на те, що не може отримати свій вклад, хоча і підтвердив походження коштів, раз за разом документи вимагають знов.

Пише GSM.

Що сталося в цей раз

Своє обурення людина вилила у вигляді відгуку, який вона залишила на сторінці сайту Мінфін. У ньому чоловік детально описав ситуацію – кілька років тому він поклав на свій депозитний рахунок 11 тисяч гривень. Термін дії депозиту закінчився і користувач прийшов отримати гроші назад. Однак його заявку не прийняли, тому що зажадали документально підтвердити походження коштів. Так як у користувача не було документів в електронному вигляді, він приніс довідки про доходи в касу банку. Їх не прийняли, заявивши, що у відділенні немає сканера для переносу паперів в інтернет. Користувач попрямував в інше відділення, там документи відпрацювали, заявили, що вони пройшли перевірку і зняти гроші можна. Через дві хвилини на його телефон надійшло повідомлення про те, що він повинен підтвердити походження коштів ще раз.

В результаті користувач зробив чотири спроби забрати гроші, кожен раз приходила відмова. Сама послідовність була такою:

користувач приносить документи;
вони обробляються, надходить повідомлення про те, що верифікація пройдена успішно;
на телефон висилається повідомлення про те, що потрібно надати документи, що підтверджують доходи.
Дана ситуація тягнеться вже тиждень, проте кінця і краю не видно, а клієнт як і раніше залишається без своїх грошей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні