«‎Слузі народу» видали брудну та діряву постіль у потязі Укрзалізниці: він обурений. ФОТО

7
21
«‎Слузі народу» видали брудну та діряву постіль у потязі Укрзалізниці: він обурений. ФОТО
"Слуга народу" Олександр Качура потрапив у неприємну ситуацію. Постільна білизна у потязі Укрзалізниці, яким він подорожував, виявилася брудною та дірявою.

Про це повідомляє телеграм-канал "Правда Качури".

Качура поскаржився на цю ситуацію у своєму телеграмі. Він уточнив, що їхав у вагоні класу люкс. У першому комплекті постелі, який розпакував політик, він виявив дірку.

Наступна спроба також була не надто вдалою. Цього разу він помітив, що простирадло брудне. "Як і схеми, на яких відмивалися гроші за його прання", – поскаржився "слуга народу". Судячи з його публікації, з третім комплектом також не все було гаразд.

"Провідник складає акт. Після повернення до Києва займуся підрядником, який за такі "послуги" отримує гроші з державного бюджету", – запевнив Качура.

Він додав, що планує звернутися до своєї колеги Юлії Гришиної з проханням викликати відповідальних осіб на засідання у слідчу комісію (мовиться про тимчасову слідчу комісію Ради з питань перевірки та оцінки стану УЗ).



Скільки коштує поїздка у вагоні-люкс

Ми не знаємо, куди саме їхав Качура. Тож пропонуємо ознайомитися із вартістю квитків по основних напрямках з Києва. Загалом вона приблизно однакові й залежить від конкретного потягу.

Наприклад, подорож у вагоні-люкс зі столиці у Львів або Харків обійдеться у межах 1500 – 1800 гривень. У Дніпро – від 1260 до 1966 гривень, в Одесу – від 1495 до 1966 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опустили "чувака" з небес..
Відповісти
твого батька
Відповісти
Гріх жалітись на своїх виборців
Відповісти
Таки так. Тисячі українців проголосували за «слуг» та за головного «слугу», щоб мати можливість назавжди лишитись такими, якими вони завжди були. Мати можливість красти, брехати, байдикувати, дуркувати, зневажати закон і порядок, але постійно волати про бажання вступити в ЄС і НАТО. То чого цей «слуга» хоче? Його виставили дурнем його виборці.
Відповісти
Були ваші очі, коли - "шоколадний Петро" - продавав Україну?
Відповісти
Щось телебачення, газети та інтернет не повідомили, а хто купив Україну. Принаймні путіністи кажуть, що Америка. Але Зеленський продовжує дружбу з Америкою, як стара діва чекає зустрічі з її президентом. Порошенко є шоколадним та з Томосом, а чим може похвалитись Зеленський? Серіалом "Свати"? Чи кварталом №95 ?
Відповісти
Два роки влади, а білизна у вагонах ще з часів Порошенка. Або нове вкрали, або нічого нового не виробили
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні