У яких частинах квартири заборонено ставити роутер

0
10
У яких частинах квартири заборонено ставити роутер
У наш час важко знайти людину, яка не користується Інтернетом, відповідно, роутери має кожен з нас. Але більшість людей не є обізнаними з особливостями користування, тому ми пропонуємо дати кілька порад, як правильно встановити роутер і де його розмістити.

Про це повідомляє "gsminfo.com.ua".

Найгірші місця для розміщення

На підвіконні

Чому саме це місце? Тому що роутер аналізує різноманітні сигнали. Чим більше перешкод для аналізу, тим гірша якість зв’язку, особливо це стосується життя у місті, коли вікна виходять на людну вулицю.

Якщо просто прибрати роутер з підвіконня в кут, то якість покращиться. Кут стіни допоможе знизити кількість перешкод. Загалом, чим ближче до вулиці, тим більше перешкод і тим гірше зв’язок. Перевірено особисто.

На підлогу

Як показує досвід – найгірше місце, не тільки тому, що об нього можна затнутися, а гірше з точки зору поширення радіохвиль.

Найкраще місце для роутера – якомога вище і бажано посередині житлової площі. Меблі хоч і не сильно впливають, але все ж послаблюють сигнал.

У захаращених місцях

Роутер являє собою невеликий комп’ютер, який нагрівається в залежності від кількості підключень. Тому, не варто захаращувати Wi-Fi пристрій.

Перегрів може привести до дуже негативних наслідків, до того ж потрібно ще й стежити за блоком живлення, адже він також гріється.

На кухні і в ванній

А також в будь-яких інших приміщеннях, де є ризик високої вологості або випаровування. Від цього пристрій може швидше вийти з ладу або ж є ризик загоряння. Ну і звичайно це згубно впливає на саму схему.

Поруч з тим місцем, де ви проводите більшу частину часу
Wi-Fi роутер це ВЧ передавач. Ніякого роутера в спальні (біля ліжка) і поруч з робочим столом. Нехай краще робочий передавач буде хоча б в 3-х метрах від вас.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні